AnaSayfa / Genel / Kahve falında derisini yüzmek

Kahve falında derisini yüzmek

Kahve falında derisini yüzmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, keyifli sohbetler edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, başarıları ile tanınacağına tabir olunur.

Kahve falında derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında canlı hayvan derisi yüzmek maddi zarara gireceğine, onlardan medet umacağına alamet eder.

Kahve falında köpek derisini yüzmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun derisi yüzdüğünü görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında insanın derisini yüzmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığın derisini yüzmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan derisi yüzmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fare derisi yüzmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına inanılır.

Kahve falında aslanın derisini yüzmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir