AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilkiye ateş etmek

Kahve falında tilkiye ateş etmek

Kahve falında tilkiye ateş etmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tilkiye ateş etmek gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Kahve falında tilkiye ateş etmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tilki sürüsü görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işarettir.

Kahve falında tilki derisi görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi tilki görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki yuvası görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki yavruları görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tilki kovalamak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir