AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki kovalamak

Kahve falında tilki kovalamak

Kahve falında tilki kovalamak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ekmek bulamayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Kahve falında tilki kovalamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki kovaladığını görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki ve köpek görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda tilki görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında tilki boğmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yeni alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt tilki görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında tilki kürkü görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir