AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki yakalamak

Kahve falında tilki yakalamak

Kahve falında tilki yakalamak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, isteklerini yerine getireceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilki yakalamak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında tilki yakalamak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında tilki eti görmek umutların biteceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki ve kedi görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında yavru tilki görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tilki ve yavrusunu görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında tilkiler görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir