AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki yemek

Kahve falında tilki yemek

Kahve falında tilki yemek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tilki yemek gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında tilki eti yemek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki yemek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tilki sevmek hayatının kötüye doğru gideceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kızıl tilki görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiye taş atmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara tilki görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tilkiye ekmek vermek kısa sürede evlat sahibi olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde tilki görmek dertleşerek moral bulacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir