AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt tilki görmek

Kahve falında kurt tilki görmek

Kahve falında kurt tilki görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Kahve falında kurt tilki gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında tilki ve kurt görmek yanlışlara düşeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kurt ve tilki görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt tilki görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tilki kurt görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada tilki görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tilki görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında tilki çakal görmek sorunlarının biteceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında tilki ve köpek görmek büyük başarılara imza atacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir