AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki kovaladığını görmek

Kahve falında tilki kovaladığını görmek

Kahve falında tilki kovaladığını görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, iyi şartlarda yaşayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tilki kovaladığını gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Kahve falında tilki kovaladığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki kovalamak huzursuzluklar ile boğuşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tilki çakal görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tilkiden korkmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tilki beslemek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara tilki görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tilki eti görmek rızkından ve gelirinden olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir