AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki çakal görmek

Kahve falında tilki çakal görmek

Kahve falında tilki çakal görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, hayırlı haberler duyacağına, çalıştığı yerde amir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki çakal gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında tilki çakal görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında çakal saldırısı görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çakal taşlamak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çakalın ısırdığını görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında çakaldan kaçmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çakal yavrusu görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ardından bu kişiye açılacağına işarettir.

Kahve falında kurt ve çakal görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakal sürüsü görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir