AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki eti görmek

Kahve falında tilki eti görmek

Kahve falında tilki eti görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında tilki eti gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Kahve falında tilki eti yemek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında tilki eti görmek gönlünce harcama yapmasına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında tilki derisi görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kurt ve tilki görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru tilki görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işarettir.

Kahve falında tilkiyi sevmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt tilki görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir