AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden korkmak

Kahve falında birisinden korkmak

Kahve falında birisinden korkmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, dara düşeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisinden korkmak gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocadan korkmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında korkmak ve bağırmak üzüntünden sağlığından olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpeklerden korkmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında öküzden korkmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uçmaktan korkmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeçten korkmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında korkmak ve ağlamak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir