AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığından korkmak

Kahve falında yunus balığından korkmak

Kahve falında yunus balığından korkmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yunus balığından korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında yunus balığından korkmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balığı beslemek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Kahve falında yunus balığı görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyıya vurmuş yunus balığı görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve yunus balığı görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında yunus balığı ve balina görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balığının öldüğünü görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, ona kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir