AnaSayfa / Genel / Kahve falında ticaret yapmak

Kahve falında ticaret yapmak

Kahve falında ticaret yapmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ticaret yapmak gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Kahve falında ticaret yapmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ticaretle uğraşmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında ticaret taksiye binmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında ticarete atılmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ticaret yaptığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak ününü ülke dışına taşıyacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs eşyası yapmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına inanılır.

Kahve falında eski mesleğini yapmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir