AnaSayfa / Genel / Kahve falında ticarete atılmak

Kahve falında ticarete atılmak

Kahve falında ticarete atılmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ticarete atılmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Kahve falında ticarete atılmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ticaret yaptığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, eski enerjisini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ticaretle uğraşmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ticaret yapmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında ticaret taksiye binmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek çocuk sahibi olunacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kuyuya atıldığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir