AnaSayfa / Genel / Kahve falında ticaret yaptığını görmek

Kahve falında ticaret yaptığını görmek

Kahve falında ticaret yaptığını görmek işlerindeki karın artacağına, iş hayatında başarılı olmaya, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ticaret yaptığını gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Kahve falında ticaret yaptığını görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında ticaret taksiye binmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ticaret yapmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ticaretle uğraşmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında ticarete atılmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir