AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü görmek

Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü görmek

Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Kahve falında babası tarafından öldürülmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında baba tarafından öldürülmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında babası tarafından öldürüldüğünü görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında babası tarafından dövüldüğünü görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında babası tarafından azarlanmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, fesat kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir