AnaSayfa / Genel / Kahve falında teslim olmak

Kahve falında teslim olmak

Kahve falında teslim olmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında teslim olmak gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Kahve falında savaşta teslim olmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında düşmana teslim olmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına tabir olunur.

Kahve falında altın teslim etmek dileklerin kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise teslim olmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında anahtar teslim etmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işarettir.

Kahve falında teslim olmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulur.

Kahve falında silah teslim etmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında anahtar teslim almak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir