AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın teslim etmek

Kahve falında altın teslim etmek

Kahve falında altın teslim etmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın teslim etmek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında altın teslim etmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ruhunu teslim ettiğini görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, maddi olarak güç kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ruhu teslim etmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teslim olmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta teslim olmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında teslim etmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ruhunu teslim etmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında silah teslim etmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir