AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar teslim etmek

Kahve falında anahtar teslim etmek

Kahve falında anahtar teslim etmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında anahtar teslim etmek gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında anahtar teslim almak malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar teslim etmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teslim olmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah teslim etmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında teslim etmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ruhu teslim etmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ruhunu teslim etmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında polise teslim olmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir