AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah teslim etmek

Kahve falında silah teslim etmek

Kahve falında silah teslim etmek sağlığının bozulmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Kahve falında silah teslim etmek gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Kahve falında silah teslim etmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında teslim etmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta teslim olmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar teslim etmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işarettir.

Kahve falında askere teslim olmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teslim olmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmana teslim olmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında askerlere teslim olmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir