AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise teslim olmak

Kahve falında polise teslim olmak

Kahve falında polise teslim olmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük başarılara imza atacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında polise teslim olmak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında polise teslim olmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında altın teslim etmek planların aksayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulur.

Kahve falında düşmana teslim olmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar teslim almak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ruhunu teslim ettiğini görmek refah içinde olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında silah teslim etmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Kahve falında savaşta teslim olmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere teslim olmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir