AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tesbih hediye etmek

Kahve falında birine tesbih hediye etmek

Kahve falında birine tesbih hediye etmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sorunlarından kurtulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birine tesbih hediye etmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Kahve falında tesbih hediye almak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih hediye vermek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih hediye almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih hediye etmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında tesbih hediye edildiğini görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işarettir.

Kahve falında birine tesbih hediye etmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş tesbih hediye almak deşarj olacağına, düşünmeden hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında tesbih hediye aldığını görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir