AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih öpmek

Kahve falında tesbih öpmek

Kahve falında tesbih öpmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih öpmek gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Kahve falında tesbih öpmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında ölüden tesbih almak böylece kendine güveneceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında değerli tesbih görmek kalp kıracağına, maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tesbih görmek işlerinin bollaşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında namazdan sonra tesbih çekmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde tesbih bulmak gülen yüzünün solacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalet eder.

Kahve falında namaz tesbih görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbihi yere atmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir