Kahve falında tesbihin kırıldığını görmek

Kahve falında tesbihin kırıldığını görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında tesbihin kırıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Kahve falında tesbihin kırıldığını görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış tesbih görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, girilen yolda zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında tesbih ağacı görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında tesbih tanesi görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih tanesi yemek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına inanılır.

Kahve falında tesbihi görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, büyük işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbihi düşürmek önemli işlere imza atacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir