AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih kırmak

Kahve falında tesbih kırmak

Kahve falında tesbih kırmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iyi hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, gelişim içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih kırmak gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında tesbih kırmak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında tesbihler görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında tesbihle besmele çekmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbihi başkasına vermek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk tesbih görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih seccade görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir