AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihi başkasına vermek

Kahve falında tesbihi başkasına vermek

Kahve falında tesbihi başkasına vermek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Kahve falında tesbihi başkasına vermek gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında bordo tesbih görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih öpmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında mor renk tesbih görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, eski enerjisini bulacağına yorulur.

Kahve falında tesbih istemek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Kahve falında çeşit çeşit tesbih görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işarettir.

Kahve falında tesbih aramak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında tesbihat yaptığını görmek zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir