AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltu tesbih görmek

Kahve falında oltu tesbih görmek

Kahve falında oltu tesbih görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sorunlarının biteceğine, iyi geçiminin biteceğine yorulur.

Kahve falında oltu tesbih gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz tesbih görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında parmakla tesbih çekmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde tesbih görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli tesbih görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tesbih görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında küçük tesbih görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuka tesbih görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir