AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih yapmak

Kahve falında tesbih yapmak

Kahve falında tesbih yapmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih yapmak gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında tesbihat yapmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih yapmak amaçlardan sapmaya, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında erkek tesbih görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde tesbih görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih beğenmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk tesbih görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek saygın biri olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih etmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir