AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz ırmak görmek

Kahve falında tertemiz ırmak görmek

Kahve falında tertemiz ırmak görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, geçim derdinin olmayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, güzel ameller işleyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tertemiz ırmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tertemiz ırmak görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tertemiz akan su görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kişinin iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri tertemiz görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geleceğinin de çok parlak olacağına delalettir.

Kahve falında tertemiz deniz görmek sorunların teker teker aşılacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet eder.

Kahve falında tertemiz banyo görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz havuz görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, ne yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir