AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri tertemiz görmek

Kahve falında dişleri tertemiz görmek

Kahve falında dişleri tertemiz görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri tertemiz gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında tertemiz diş görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini tertemiz görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dişleri tertemiz görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz denizde yüzmek çıkmaza düşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tertemiz bir ev görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tertemiz göl görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tertemiz su görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir