AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tertemiz su birikintisi gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tertemiz su görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tertemiz akan su görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında derin su birikintisi görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli su birikintisi görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Kahve falında yerde su birikintisi görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında su birikintisi görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir