AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz havuz görmek

Kahve falında tertemiz havuz görmek

Kahve falında tertemiz havuz görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, istediği herşeye sahip olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tertemiz havuz gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında tertemiz havuz görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tertemiz nehir görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz bir deniz görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tertemiz bir denizde yüzmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında tertemiz toprak görmek hırpalanacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tertemiz akan su görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir