AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz su görmek

Kahve falında tertemiz su görmek

Kahve falında tertemiz su görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında tertemiz su gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Kahve falında tertemiz akan su görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında tertemiz su görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında tertemiz diş görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tertemiz banyo görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mutfağı tertemiz görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tertemiz bir ev görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında evini tertemiz görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir