AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz bir deniz görmek

Kahve falında tertemiz bir deniz görmek

Kahve falında tertemiz bir deniz görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hoş muhabbette olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında tertemiz bir deniz gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri hızlanıyor.

Kahve falında tertemiz denizde yüzmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tertemiz bir denizde yüzmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sıhhat kazanacağına yorulur.

Kahve falında tertemiz bir deniz görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz deniz görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tertemiz ev görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri tertemiz görmek hayatının da kolaylaşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında tertemiz banyo görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek yüzüne kan geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir