Kahve falında tertemiz nehir görmek

Kahve falında tertemiz nehir görmek çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tertemiz nehir gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Kahve falında tertemiz nehir görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz tuvalet görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yüzünün her daim güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz havuz görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tertemiz göl görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında tertemiz su görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında tertemiz denizde yüzmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tertemiz ev görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir