AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran yazısını ters görmek

Kahve falında kuran yazısını ters görmek

Kahve falında kuran yazısını ters görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, anne ve baba duası alınacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, başarıların çoğalacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Kahve falında kuran yazısını ters gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kuran yazısını ters görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tersten yazı yazmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters yazı görmek güç ve para kaybedeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ters yazı yazmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters yazı okumak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı tersten okumak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi tersten okumak en karanlık zamanında elinden tutacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı ters giymek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir