AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yazı görmek

Kahve falında ters yazı görmek

Kahve falında ters yazı görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında ters yazı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tersten yazı yazmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında ters yazı yazmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran yazısını ters görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters yazı görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ters yazı okumak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, talihinizin artacağına inanılır.

Kahve falında elbisenin tersini giymek yarardan çok zarar getireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters tarafa namaz kılmak hanesindeki rızkın da artacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir