AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı dövmek

Kahve falında babayı dövmek

Kahve falında babayı dövmek işlerin düze çıkarılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından sevileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında babayı dövmek gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında babamın dövdüğünü görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın seni dövdüğünü görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, şansa delalettir.

Kahve falında babanın birini dövdüğünü görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babamı dövmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Kahve falında babanı dövmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı dövmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında baba kızını dövmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir