AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen merdivenlerden inmek

Kahve falında yürüyen merdivenlerden inmek

Kahve falında yürüyen merdivenlerden inmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yürüyen merdivenlerden inmek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Kahve falında karlı merdiven inmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızlı merdivenlerden inmek rahat edeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle merdiven inmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret eder.

Kahve falında dar merdivenden inmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven basamağı inmek mali gücünü yitireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir