AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters kıyafet görmek

Kahve falında ters kıyafet görmek

Kahve falında ters kıyafet görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sıkılacağı bir haber almaya, gidilecek yönün belirleneceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, her anlamda güçleneceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters kıyafet gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında ters kıyafet görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafetini ters giymek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters kıyafet giymek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafeti ters giymek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işlerin ters gitmesini görmek eline haram para geçeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters kıble görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında arabayla ters yönde gitmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir