AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı ters giymek

Kahve falında ayakkabı ters giymek

Kahve falında ayakkabı ters giymek zenginliğinin, konforunun artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bazı adımlar atacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ters giymek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Kahve falında ayakkabı ters giymek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını ters giydiğini görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ters ayakkabı giymek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek daha fazla gelir sahibi olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir