AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters dönmüş akrep görmek

Kahve falında ters dönmüş akrep görmek

Kahve falında ters dönmüş akrep görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, işlerin günden güne açılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ters dönmüş akrep gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ters dönmüş akrep görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında iki tane akrep görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde akrep görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde akrep görmek daha fazla başarı kazanılacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına inanılır.

Kahve falında banyoda akrep görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla akrep görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Kahve falında akrebin kovaladığını görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrepten kaçtığını görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir