AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters ayaklı görmek

Kahve falında ters ayaklı görmek

Kahve falında ters ayaklı görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ters ayaklı gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında ayağı ters görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ters ayaklı adam görmek başarıya giden yollarını açacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını ters görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarını ters görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları ters insan görmek bereketli ve hayırlı olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları ters bebek görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını ters görmek aradığı kişiyi bulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir