AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters ayakkabı giymek

Kahve falında ters ayakkabı giymek

Kahve falında ters ayakkabı giymek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, yenisinin başlayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında ters ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında ayakkabılarını ters giydiğini görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters ayakkabı giymek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ticaret ehli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ters giymek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir