AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine inanılır.

Kahve falında çevrildiğini görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında polis tarafından çevrilmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalettir.

Kahve falında geri çevrilmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabılarını ters giydiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek işlerinin bollaşacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yapılan planların alt üst olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir