AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerle çatışmak

Kahve falında teröristlerle çatışmak

Kahve falında teröristlerle çatışmak planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, hep dinç ve genç kalacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışmak gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında teröristlerle çatışmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında polislerle çatışmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle çatışmak sağlık sorunlarının biteceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Kahve falında askerde çatışmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında askerle çatışmak işlerinde yenilikler yapacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalettir.

Kahve falında birileriyle çatışmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlarla çatışmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir