AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerin saldırdığını görmek

Kahve falında teröristlerin saldırdığını görmek

Kahve falında teröristlerin saldırdığını görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, girilen yolda zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teröristlerin saldırdığını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında teröristlerin saldırdığını görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, işlerin canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı terörist görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve terörist görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında terörist kaçmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında teröristleri görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kazancının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teröristin yakalandığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir