AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristleri görmek

Kahve falında teröristleri görmek

Kahve falında teröristleri görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında teröristleri gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Kahve falında terörist kovalamak işinde itibar edineceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında asker ve terörist görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teröristten saklanmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında terörist tarafından vurulduğunu görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristleri görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında teröristlerle savaşmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir