AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristin yakalandığını görmek

Kahve falında teröristin yakalandığını görmek

Kahve falında teröristin yakalandığını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, işinde ustalaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında teröristin yakalandığını gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında teröriste yakalanmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröristin yakalandığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında terörist saldırısına uğramak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü terörist görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terörist yakalamak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında teröristten kaçtığını görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köyde terörist görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir