AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ve terörist görmek

Kahve falında asker ve terörist görmek

Kahve falında asker ve terörist görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, maddi zarar edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında asker ve terörist gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Kahve falında asker ve terörist görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında asker olup terörist öldürmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında terörist ve asker görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında terörist asker çatışması görmek hoşgörülü biri olunacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teröristleri görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında teröristin öldüğünü görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret eder.

Kahve falında teröristin yakalandığını görmek korkularını yeneceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir