AnaSayfa / Genel / Kahve falında terörist kovalamak

Kahve falında terörist kovalamak

Kahve falında terörist kovalamak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kendisini yıpratacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terörist kovalamak gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında terörist kovalamak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü terörist görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında terörist öldürdüğünü görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teröriste ateş etmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristten kaçmak hasretliğin biteceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatıştığını görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalettir.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terörist kadın görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir